mijn opleidingskeuze

kalender

Geen kalenderitems gevonden
Open dag of bijeenkomst? Mail ons!

werkgever

De vergrijzing en ontgroening komen er aan, daar komt niemand in Limburg meer om heen. Als straks de economie aantrekt, heb je binnen de kortste keren weer krapte op de arbeidsmarkt. Niemand kan zich nog permitteren dat jongeren een verkeerde beroepskeuze maken. Doel van Kiesjeberoep Limburg is om jongeren te ondersteunen bij hun beroepskeuzeproces, maar tevens om ze te binden aan hun eigen woonomgeving in Limburg.

In uw eigen beroepenfilm, waarin uw eigen medewerkers de hoofdrol spelen,  kunt u laten zien welke loopbaanperspectieven u kunt bieden aan werknemers van morgen en laten zien dat ook uw bedrijf kansen biedt aan ambitieuze werknemers. Uw beroepenfilm wordt gekoppeld aan beroepen uit onze database die bij uw bedrijf uitgeoefend kunnen worden. Ook kunt u een bedrijfsprofiel aan deze beroepen laten koppelen.

Mail of bel voor meer informatie met

Vinda Media

Vera Durahim
Fons van Dosselaar

telefoon 0475 - 463 465 (Klik hier voor de tarieven).

 

Heeft u al een bedrijfsprofiel gereserveerd?

Klik hier om uw bedrijfsgegevens aan te leveren.

 

Kiesjeberoep Limburg, Informatiekrant over onderwijs en beroep in Limburg

Om deze website onder de aandacht te brengen van jongeren en volwassenen in Limburg wordt een aantal keer per jaar een Informatiekrant huis-aan-huis aangeboden. Voor uitgebreide informatie over deze krant klikt u hier.